Источник: fineworld.info.

7 юли 2021 г. - Прожекция на православния филм "За смисъла на човешкия живот" и беседа с авторите му

Оценете
(5 гласа)

В храма...

На 7 юли 2021 г. ежемесечната открита беседа в Енорийския център на храм "Св. св. Кирил и Методий" ще премине по-нетрадицинно. Очаква ни видеопрожекция на православната документална импресия "За смисъла на човешкия живот".

Филмът ще бъде предшестван от кратко въведение от страна на г-н Бисер Божков, православен богослов и юрист, епархийски съветник при Варненска и Великопреславска св. митрополия, експертен сътрудник на ЦРИК "Св. св. Кирил и Методий". След края на филма беседата ще продължи с разговор между авторите му и аудиторията.
Живеем във време на несигурност, разколебаност, страх, но посока има, защото има Бог, Който ни държи в десницата Си, и я има Неговата Църква, която ни закриля и освещава. Беседата се организира с цел да пообщуваме духовно, за да се уверим отново и отново колко благ е Господ, Който ни дава общност, вяра, надежда и любов.

Режисьор, оператор и монтаж: Любомир Върбанов

Автор и сценарист: Бисер Божков

Продуцент: Радостина Александрова

Проект на: Фондация "Св. вмчк Георги Победоносец"

Заповядайте на 7 юли 2021 г. (сряда) в Енорийската зала на Енорийския център (1 ет.) при храм "Св. св. Кирил и Методий" (в храмовия двор до Женския пазар).


Начало: 19,00 ч.

Адрес:
ул. "Г. Вашингтон" № 47, гр. София

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Снимка: Десислава Панайотова

Прочетена 1444 пъти