Источник: fineworld.info.

РОДИТЕЛСКА СРЕЩА на 29 септември 2021 г. в Енорийския център при храм "Св. св. Кирил и Методий"

Оценете
(1 глас)

На 29. 09. 2021 г. в Енорийския център при столичния храм "св. св. Кирил и Методий" (ул. "Г. Вашингтон" № 47, до Женския пазар) ще се състои родителска среща с родителите на записаните за обучение ученици по Вероучение. Срещата ще се проведе в енорийската Лекционна зала на 1 ет. от 18,30 ч. Тя ще бъде водена от д-р Десислава Панайотова, директор на Енорийския център, и от г-жа Наталия Донкова, преподавателка по Вероучение за деца при храма.

По време на родителската среща присъстващите родители ще бъдат запознати с основните възпитателни и образователни цели на Неделното църковно училище за деца, както и с условията за обучение и игра в и около Енорийския център при храма-домакин. Г-жа Наталия Донкова ще опише начина на работа и подходите в преподаването на различните съдържания от учебния материал. Ще бъдат представени одобрените от МОН синодални учебници по Православие на БПЦ-Българска Патриаршия, по които ще се обучават децата. Те се раздават безплатно в подкрепа на всяко дете и неговото семейство. Ще бъдат посочени и нужните пособия, които децата трябва да носят всяка неделя за индивидуалната и съвместната им приложна работа в клас. Водещите на срещата ще бъдат на разположение за въпроси от страна на родителите по интересуващите ги аспекти на духовно-нравственото обучение на техните деца, осъществявано при храм "Св. св. Кирил и Методий". Училището отваря врати на 3 октомври 2021 г.

Записване до 25 септември 2021 г.

Още информация и контакти вижте в: http://symvol.org/simvolnavqrata/index.php/cyrkoven-afish/item/181-nedelno-tsurkovno-u4ilishte-2021-hram-sv-sv-kiril-i-metodii

 Синодалните учебници по Религия - Християнство-Православие от 1-ви до 7-ми клас

По молитвите на св. равноапостолни Братя Методий и Кирил, Бог да просвети и преблагослови всички деца и всяко семейство в спасителната православна вяра и да им помогне да живеят според възвишените християнски ценности!


СВ. РАВНОАПОСТОЛНИ БРАТЯ МЕТОДИЙ И КИРИЛ


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Текст: д-р Десислава Панайотова

Снимки: Десислава Панайотова (Енорийски център); Ангел Карадаков (учебници; източник: bg-patriarshia.bg)

 

Прочетена 77 пъти